Mediswiss Egészségcentrum

Hívjon minket

Együtt az Önök sikeréért!

A MEDISWISS naprakész és egyéni megoldásokat kínálni az Önök egészségének megőrzése céljából

Mediswiss Egészségcentrum

A Mediswiss Egészségcentrum több évtized tapasztalatával és szakmai elhivatottsággal magas minőségű foglalkozás-egészségügyi és klinikai szolgáltatással valamint széleskörű életviteli tanácsadással áll az Önök rendelkezésére.

Üzemorvos

Üzemorvosi szolgáltatóként célunk az aktív dolgozói állomány egészségügyi állapotának megőrzése, valamint esetleges korrigálása és javítása. Preventív szemléletmódunknak köszönhetően szakmai tapasztalatunk eredményeit egészségügyi szolgáltatási csomagjainkba építettük.​

Egészségszűrés

A Mediswiss Egészségcentrum saját szakemberei és szerződött partnerei révén szinte valamennyi orvosi szakterületen rendelkezésére áll mindazoknak, akik számára fontos az egészségi állapotuk figyelemmel követése, a fellépő betegségek mielőbbi felismerése és azok korszerű és igényes kezelése.

20 év szakmai tapasztalat

Fő profilunk, az üzemorvosi tevékenység, kezdettől fogva kimagasló szakmai hátterünkre épül. 20 év szakmai tapasztalata mentén rugalmasra alakítottuk ki ellátó rendszerünket. Munkatársaink és partnereink mindegyike a legmagasabb szintű szakmai felkészültséggel és többéves tapasztalattal rendelkezik a foglalkozás-egészségügy terén.

Menedzserek szűrése

Üzemorvosi szakszolgáltatásunk mellett kiemelten foglalkozunk a menedzserek szűrésével. Mai rohanó világunkban a cégek közép- és felsővezetői fokozott pszichés terhelésnek vannak kitéve. Viszont a menedzserek betegállományban töltött ideje a cégek számára igen komoly bevételkiesést jelent. Éppen ezért az egészségügyi szűrővizsgálaton, közkeletű nevén menedzserszűrésen való rendszeres részvétel ezért mind a cégek, mind a menedzserek számára létfontosságú. Partnereink számára testreszabott csomagokat állítunk össze.

Egészségszűrési csomagok

A belgyógyászati ellátáshoz a Mediswiss részben OEP finanszírozott, részben magánklinikai hátteret biztosít. A térítéses magánklinikai vizsgálatok és kezelések díja szakterületenként változó, az árakkal és a partnerintézményekben biztosított szakrendelésekkel kapcsolatos kérésével, kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!

Miért tesszük mindezt?

A Mediswiss Egészségcentrum több évtized tapasztalatával és szakmai elhivatottsággal magas minőségű foglalkozás-egészségügyi és klinikai szolgáltatással valamint széleskörű életviteli tanácsadással áll az Önök rendelkezésére.

Hol veheti igénybe szolgáltatásainkat?

Üzemorvosi szolgáltatásainkat Budapest több pontján jól megközelíthető rendelőinkben végezzük, vidéken pedig szakképzett partnerhálózatunk biztosítja a szakszerű, magas színvonalú ellátást.

Nagy tapasztalatunk van országos hálózatot működtető cégek ellátásában.

Várjuk Önöket szeretettel teljes klinikai háttérrel rendelkező rendelőinkben vagy vidéki partnereink helyszínein!

Hogyan?​

Egészségcentrumunkban nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy Ön Partnert lásson bennünk, s ezért minden hozzánk látogató páciens az egyéni igényeinek megfelelő, személyre szóló egészségügyi ellátásban részesül a bejelentkezéstől a vizsgálatokon át az eredmények értékeléséig. Bízunk benne, hogy végignézve kínálatunkat megtalálja az Ön számára leginkább megfelelő szolgáltatást és felkeres minket egy előzetes konzultáció erejéig.

Bizalmát előre is köszönjük!

A MEDISWISS csapata