Mediswiss Egészségcentrum

Hívjon minket

FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGY

Üzemorvosi szolgáltatót keres?
Szeretne minél kevesebb adminisztrációt, szervezést és időt fordítani minderre?

A MEDISWISS az Ön ideális Partnere!

A munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. Törvény elrendeli, hogy minden munkáltató valamennyi munkavállalója számára köteles foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást biztosítani.

A MEDISWISS az Ön Partnere kíván lenni abban, hogy dolgozói számára teljes körű és testreszabott foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást, kész megoldásokat biztosítson kedvező feltételekkel. Életviteli tanácsadásaink eredményeképpen az Ön szervezetében növekszik a munkaerő állomány hatékonysága, amely a hosszú távú üzleti célok megvalósulásához vezet.

Tevékenységünk igazolja, hogy az átlagembernek szüksége van arra, hogy felhívjuk a figyelmet a munkakörökkel összefüggő egyes kockázati tényezőkre, valamint a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban megoldást találjunk esetleges rendellenességekre. Munkánkat integrált informatikai rendszer támogatja, ezért a szükséges és az elvégzett foglakozás-egészségügyi vizsgálatokról és annak alkalmasságot befolyásoló eredményéről a humánpolitikai osztályt havonta írásban tájékoztatjuk. Vállalatoknak, üzemeknek, irodáknak és egyéb üzleteknek segítséget nyújtunk a foglakozás-egészségügyi vizsgálatokkal kapcsolatos dokumentációk, statisztikák, jelentések elkészítéséhez. A betegadatoktól a leletekig, a szerződéses jogosultságoktól a számlázásig mindent számítógépen tartunk nyilván.

Amit Önök nyernek:

Amit Önöknek nyújtunk:

Üzemorvosi szolgáltatót keres?

Szeretne minél kevesebb adminisztrációt, szervezést és időt fordítani minderre?