Mediswiss Egészségcentrum

Hívjon minket

Miért válassza ezt a módszert?

Szinte naponta újabb és újabb fogyókúra csodákról szerezhetünk tudomást, melyek az egyetlen és biztos módszert ígérik a legrövidebb időn belül felesleges kilóik leadására. Az INSUmed módszer egyedülálló, mert:

Az INSUmed táplálkozási tanácsadás lehetővé teszi:

INSUMED módszer eredete

Az INSUmed németországi vállalkozás neve az inzulin és medicinszavakból lett összeállítva. A cég tevékenységének előterében az elhízás és szövődményeinek megelőzése áll. E tevékenység támogatására az INSUmed orvosok által kidolgozott táplálkozási program gyakorlati megvalósítása több éve sikeresen folyik. A különböző fogyókúrák és gyors-fogyókúrák hatását ismerve egy eredményesnek látszó hirtelen fogyás nem hozza meg az elvárható „valóságosan hosszantartó” kisebb testsúlyt.

INSUmed módszer I.

A táplálkozási tanácsadás során az Ön gondozói, segítői a legjobban kiképzett orvosok és ápolók, akik ennek a fogyókúra rendszernek a specialistái, ismerik a táplálkozástudomány legújabb eredményeit, és ezeket megosztják Önnel. Sikeresek vagyunk kiemelten problémás helyzetek megoldásában:

A táplálkozási tanácsadás során speciális -gyógyászati célra szánt – tápszereket fognak fogyasztani az elhízás diétás kezelésének kiegészítésére.

INSUmed módszer II.

Túlsúlyban szenvedők speciális – a kezelőorvos által megállapított – étrenddel történő kezelése során, a tápszerrel készített táplálék elősegíti a hiánybetegségek kialakulásának megelőzését. A készítmény tápanyag összetétele következtében inzulint alig igénylő módon vesz részt az anyagcserében (glikémiás indexe alacsony), így hozzájárul az elhízást gyakran kísérő magas inzulinszint mérsékléséhez.

Nagyon fontos, hogy ezen termékeket a használati utasítás pontos betartása alapján fogyasszák. Az orvos utasítása és ellenőrzése nélkül a speciális – gyógyászati célra szánt -tápszereket nem fogyaszthatják!

Szeretne INSUmed módszerrel fogyni?

A táplálkozási tanácsadás során az Ön gondozói, segítői a legjobban kiképzett orvosok és ápolók, akik ennek a fogyókúra rendszernek a specialistái, ismerik a táplálkozástudomány legújabb eredményeit, és ezeket megosztják Önnel.